Message d'avertissement

La boutique BILBO et notre boutique en ligne sont ouvertes pour vos achats!

!!!! En raison de divers événements dans le secteur de la musique (Brexit, mesures corona, pénurie de matières premières, ...), nous ne sommes actuellement pas en mesure de donner des délais de livraison exacts !!!! Si vous voulez votre commande à temps, commandez les articles en stock!

En raison du Brexit, nous ne sommes pas en mesure de livrer au Royaume-Uni.Attention augmentation des tarifs Bpost:
expédition LP - €8,00 gratuite à partir de €100,00
. expédition du CD - €4,00 gratuit à partir de €50,00
Uniquement pour les envois en Belgique

Yevgueni - Straks Is Ook Goed (LP)

Yevgueni - Straks Is Ook Goed (LP)
23,00 €
Date de sortie: 
8 Juillet 2022
Stock: 
En stock

Plus d'articles de cet artiste:

Titre: 
Straks Is Ook Goed
Artiste: 
Yevgueni

‘Straks is ook goed’ is het zevende studioalbum van Yevgueni, de groep die zich stilaan opmaakt voor de viering van haar zilveren jubileum.

‘Straks is ook goed’ is een nieuwe aflevering van een mooi opgebouwd vervolgverhaal. De sage begint in het eerste album ‘Kannibaal’ (2005) met jonkies die gaan studeren in de Grote Stad. Ze zingen over hun toekomstplannen en hun onbereikbare liefdes. Onderweg zijn ze vaders geworden, hebben ze mensen gewonnen en verloren en trekken ze zich het lot van de hele wereld aan.

Op ‘Straks is ook goed’ overleven onze helden lockdowns, worstelen ze zich door een beginnende midlife en leggen ze de klimaatzaak uit aan vijfjarigen. Die avonturen worden vertaald in teksten die nu eens duidelijk herkenbaar, dan weer mystiek pöetisch zijn. Met als credo dat “het ergens over moet gaan, maar niet voor iedereen over hetzelfde”.

SKU:
5051083181426