De BILBO winkel en webshop zijn open!

White Lies - To Lose My Life (10Th Anniversary) (2CD)

10,50 €
25 oktober 2019
Op voorraad, bestel voor 17u30 en ontvang uw bestelling de volgende werkdag

Meer van deze Artiest:

To Lose My Life
White Lies
Tracklist Product: 

CD 1
1. Death
2. To Lose My Life
3. A Place To Hide
4. Fifty On Our Foreheads
5. Unfinished Business
6. E.S.T.
7. From the Stars
8. Farewell To the Fairground
9. Nothing To Give
10. The Price of Love

CD 2
1. Taxidermy (B-Side)
2. You Still Love Him (Unreleased Demo)
3. Black Song (B-Side)
4. Farewell To the Fairground (Unreleased Demo)
5. Unfinished Business (Chess Club Single Version)
6. From the Stars (Unreleased Demo)
7. To Lose My Life (Live, La Maroquinerie, Paris)
8. E.S.T (Live @ Itunes Festival, London)
9. A Place To Hide (Live @ Itunes Festival, London)
10. Death (Crystal Castles Remix)
11. Nothing To Give (M83 Remix)