Waarschuwingsbericht

De BILBO winkel en onze webshop zijn open voor uw aankopen!
!!!! LEVERTERMIJNEN KUNNEN AFWIJKEN DOOR COVID-19 !!!!
Wil je zeker je bestelling op tijd, bestel dan items die voorradig zijn!
Door lockdown en Brexit kunnen wij momenteel niet meer verzenden naar UK

Goe Vur In Den Otto (2CD)

Goe Vur In Den Otto (2CD)
19,00 €
Releasedatum: 
25 maart 2016
Niet op voorraad, gemiddeld een week levertijd

Meer van deze Artiest:

Titel: 
Goe Vur In Den Otto
Artist: 
V/a

Goe Vur in Den Otto is het huidige succesprogramma van Studio Brussel en de ontdekking van 2015. Elke zondagnamiddag kan je bij Studio Brussel terecht voor je portie vuile praat, loeiharde gitaren en dubbele bassdrums. Goe Vur In Den Otto jaagt het hardere gitaarwerk door je radio. Dat het DJ duo ook buiten de radio-ether succesvol is, blijkt door de talloze DJ-sets op events en festival. Vorig jaar wisten ze zelfs 10.000 dance fans te overtuigen op Laundry Day.

Dat “metal” een genre is dat nog goed verkoopt, bewees vorig jaar het grote succes van compilaties als “De Zwaarste Lijst” en “20 jaar Graspop”! Aangezien er geen vervolg komt op beide CD’s, wordt dit de zwaarste en beste compilatie in het genre van 2016!

Deze 2CD bundelt dan ook de heerlijkste gitaarrifs, ideaal om mee te brullen in den otto, of om thuis luchtgitaar op te spelen! Met oa. Pantera, Rammstein, Motörhead, Megadeth, Steel Panther, Rob Zombie, Anthrax, Love/Hate, Kiss, Twisted Sister, Volbeat , Skid Row, Ted Nugent, Alice Cooper, …

Label:

SKU:
0600753677810