Message d'avertissement

La boutique BILBO et notre boutique en ligne sont ouvertes pour vos achats!

!!!! En raison de divers événements dans le secteur de la musique (Brexit, mesures corona, pénurie de matières premières, ...), nous ne sommes actuellement pas en mesure de donner des délais de livraison exacts !!!! Si vous voulez votre commande à temps, commandez les articles en stock!

En raison du Brexit, nous ne sommes pas en mesure de livrer au Royaume-Uni.Attention augmentation des tarifs Bpost:
expédition LP - €8,00 gratuite à partir de €100,00
. expédition du CD - €4,00 gratuit à partir de €50,00
Uniquement pour les envois en Belgique

STIKSTOF - DRIEDUBBELDIK (12INCH Single)

STIKSTOF - DRIEDUBBELDIK (12INCH Single)
15,00 €
Date de sortie: 
30 Avril 2021
Stock: 
En stock

Plus d'articles de cet artiste:

Titre: 
Driedubbeldik
Artiste: 
Stikstof

DRIEDUBBELDIK, tweede single van STIKSTOF
 
Na de rauwe single AMBRAS is dit de tweede single van STIKSTOF, de Brusselse hiphop crew. DRIEDUBBELDIK, op vinyl, komt uit op 30 april en is, zoals ze zelf zeggen de voorbode van hun vierde plaat. “Bouw met STIKSTOF aan een boot, ver op kop van elke vloot” toont aan dat deze jongens al een 10-taljaar aan de weg aan het timmeren is en steeds vlotter de barz aan elkaar rijgt. Elk woord rijpt en krijgt betekenis als je achterom kijkt zonder de toekomst uit het oog te verliezen. De pure passie is een nijverheid." 
Het is een genummerde (namelijk 1312 keer- waarom ? Zet dit maar eens om in letters) en gelimiteerde 12inch die naast de track ook de instrumentale en acapella versie bevat. STIKSTOF is het geesteskind van Jazz , Zwangere Guy en Astrofisiks, live begeleid door Dj Vega. Sinds 2010 geven ze een gezicht aan de Brusselse rap-scène en brengen ze hun lyrics van de pleintjes naar de huiskamer. Hun raps
zijn een vergrootglas voor hún leven, hún generatie en hún Brussel. 
Na drie platen in eigen beheer “Stikstof” ,“/02” en ‘Overlast’ zetten ze nu een volgende stap. STIKSTOF ademt nog steeds Brussel: rauw, onaf, grimmig maar evenzeer tongue-in-cheek met een charmante hang naar surrealisme. Van de underground naar de Grote Markt en terug. 
Wie niet mee is, staat hopeloos achterop !

SKU:
0602435831992