Waarschuwingsbericht

De BILBO winkel en onze webshop zijn open voor uw aankopen!

!!!! Door verschillende gebeurtenissen in de muziekindustrie (Brexit, coronamaatregelen, grondstoftekorten, ...) kunnen we momenteel geen exacte levertermijnen geven !!!! Wil je zeker je bestelling op tijd, bestel dan items die voorradig zijn!

Door Brexit kunnen wij momenteel niet meer verzenden naar UK

RAMKOT - WHAT EXACTLY ARE YOU LOOKING FOR (10INCH) (Ltd. Coloured)

16,00 €
Releasedatum: 
5 november 2021
Stock: 
Niet op voorraad

Meer van deze Artiest:

Titel: 
WHAT EXACTLY ARE YOU LOOKING FOR
Artist: 
Ramkot

Na een eerste EP, waarmee Ramkot met hun single 'Red' zich wist te kronen tot 'winnaar van De Nieuwe Lichting 2021 van Studio Brussel', is het Gentse trio klaar voor een nieuwe rammer. Met 'What Exactly Are You Looking For' dropt Ramkot op 5 november hun nieuwe EP!

De band rond de broers Tim en Tom Leyman en Hannes Cuyvers bewees het afgelopen jaar klaar te zijn voor het grotere werk. Met hun passage in 2021 op Crammerock, Lokerse Feesten, Rock Ternat en tal van andere shows in België en Nederland maakt Ramkot hun ramrock-reputatie ook live waar.

Op de reeds uitgebrachte singles 'Am I Alright Now' en 'Fever' klinkt de band steviger en dansbaarder dan ooit en wisten ze de nodige airplay te versieren op Studio Brussel, Willy, NPO 3FM en KINK.

'What Exactly Are You Looking For' luidt als een mengeling van verschaald bier, sigaretten en zweet (vooral veel zweet) met knipoogjes naar Millionaire, Soulwax, STAKE en De Staat, die toch helemaal als zichzelf klinkt. Naar aanloop van de release-shows op 1 en 2 december in de Vooruit (Gent) tourt de band in 2021 nog gretig door Nederland en België.

Ramrock, quoi, courtesy of Ramkot. Want moeilijker moet een mens dat niet maken.

Tracklist Product: 

A1. Ramkot - Am I Alright Now

A2. Ramkot - Eye To Eye

A3. Ramkot - Fever

B1. Ramkot - Stevie

B2. Ramkot - Go See

Label:

SKU:
5414165128168