Waarschuwingsbericht

De BILBO winkel en onze webshop zijn open voor uw aankopen!

!!!! Door verschillende gebeurtenissen in de muziekindustrie (Brexit, coronamaatregelen, grondstoftekorten, ...) kunnen we momenteel geen exacte levertermijnen geven !!!! Wil je zeker je bestelling op tijd, bestel dan items die voorradig zijn!

Door Brexit kunnen wij momenteel niet meer verzenden naar UK

Bevergem (3DVD)

Bevergem (3DVD)
31,00 €
Releasedatum: 
20 november 2015
Stock: 
Niet op voorraad

Meer van deze Artiest:

Titel: 
Bevergem
Artist: 
Tv Series

DE MEEST 'HYPERREALISTISCHE' FICTIEREEKS OOIT OVER EEN WESTVLAAMS DORP MET ONTSPOORDE INWONERS? GEDREVEN DOOR MISPLAATSTE AMBITIE EN IJDELHEID.

Bevergem, op zekere dag neemt stand-up comedian Freddy De Vadder er zijn intrek. Waarom? Dat weet niemand. En hij doet er zelf ook het zwijgen toe.
De Bevergemnaars zijn gecharmeerd door de aanwezigheid van de excentrieke rock-and-rollfiguur, maar al snel wordt duidelijk dat de dorpelingen zelf nog veel excentrieker zijn. Ieder van hen neemt buitenstaander Freddy in vertrouwen en daarbij komen allerlei kleinburgerlijke intriges aan de oppervlakte tussen enerzijds luidruchtige alfamannetjes en (-vrouwtjes) en anderzijds brave, onhandige underdogs.
In de aanloop naar de jaarlijkse dorpsfeesten raken de gemoederen nogal verhit, maar Freddy slaat alle heisa gade en blijft ten allen tijde de onbewogen beweger.

Label:

SKU:
81003