Waarschuwingsbericht

De BILBO winkel en onze webshop zijn open voor uw aankopen!
!!!! LEVERTERMIJNEN KUNNEN AFWIJKEN DOOR COVID-19 !!!!
Wil je zeker je bestelling op tijd, bestel dan items die voorradig zijn!
Door lockdown en Brexit kunnen wij momenteel niet meer verzenden naar UK

The Lighthouse - Whatever Comes Our Way

15,50 €
Releasedatum: 
27 september 2019
Op voorraad, bestel voor 17u30 en ontvang uw bestelling de volgende werkdag

Meer van deze Artiest:

Titel: 
Whatever Comes Our Way
Artist: 
Lighthouse

'Songs that feel like Fridays': zo omschrijft de Leuvense groep hun eigen muziek. Volgens The Lighthouse zijn vrijdagen, of liever vrijdagavonden, bedoeld om je zonder zorgen onder te dompelen in de nacht. Dan kan zowel met opzwepende beats en catchy lyrics als met een bedwelmende gelaagdheid van gitaar en synths, die bij tijden haast mysterieus aandoen.

Het recept van The Lighthouse bleek zeer succesvol en een lange lijst van vele hoogtepunten volgde: winnaar van 'De Nieuwe Lichting 2017', meer dan 150 shows in binnen- en buitenland (onder andere AB, Pukkelpop, Het Depot, Maanrock, Suikerrock, Muziekodroom, Crammerock en zelfs Sziget Festival in Boedapest) en airplay op Studio Brussel, MNM, Radio 2, BRUZZ, PURE FM, etc. Na de release van de ‘Joyride'-ep in november 2017, die hen al meer dan 2 miljoen Spotify-streams opleverde, zijn de heren klaar om hun langspeeldebuut op de wereld los te laten.

Hun album 'Whatever comes our way' zal het licht zien op 27 september 2019 en werd geproduceerd door multi-platinumproducer Huub Reijnders (NL). Verwacht een uiteenlopende waaier van intelligente popsongs die verder bouwen op het elan van hun vorig werk, maar duidelijk een evolutie tonen naar The Lighthouse als volwassen band. De nieuwe songs nemen de luisteraar meer dan ooit mee op een trip in hun universum van zwoele zomeravonden en wilde avonturen, maar ook van vertwijfeling en groeiende verantwoordelijkheden terwijl de jeugdjaren stilaan tot een einde komen.

Tracklist Product: 

1. Cover story
2. Catch fire
3. School's out
4. Tel Aviv
5. Redwing pt.1
6. Redwing pt. 2
7. Pretty Classy
8. Something in the air
9. Hear me out
10. Vitamin K
11. Easygoing
12. Tundra

Label:

SKU:
0793611616363