Waarschuwingsbericht

De BILBO winkel en onze webshop zijn open voor uw aankopen!
!!!! LEVERTERMIJNEN KUNNEN AFWIJKEN DOOR COVID-19 !!!!
Wil je zeker je bestelling op tijd, bestel dan items die voorradig zijn!

Jimmy Jay - Mood Spectrum (EP)

Jimmy Jay - Mood Spectrum (EP)
12,00 €
Releasedatum: 
22 december 2019
Niet op voorraad, gemiddeld een week levertijd

Meer van deze Artiest:

Titel: 
Mood Spectrum
Artist: 
Jimmy Jay

Mood Spectrum is niet zomaar een EP! Het is zoveel meer dan dat! Mood Spectrum gaat over de verschillende stemmingen. In het kleinste detail is een rede waarom ik dat gedaan heb... Mood Spectrum is een conceptueel EP en is een totaal ervaring en verhaal!

Ik ben aan dit project begonnen nadat mijn broer Dimitri (25 jaar) overleden is in een auto ongeluk. Dit album is dan ook een kleine tribuut aan hem. In de periode na mijn broers zijn dood ging ik door verschillende emotionele/mood stages. In deze periode kwam dus ook het idee om omtrent deze verschillende emoties/moods een EP te maken. Nu na 3 jaar hard werken en verschillende opofferingen te maken is het helemaal af geraakt. Als zelfstandige artiest heb ik dan ook deze EP en alles omtrent mijn muziek 100% zelf gefinancierd.

In Mood Spectrum gaat u zich de volgende zaken afvragen en te weten komen: Waarom zwart en wit? Waarom verteld de volgorde van de tracklist een verhaaltje? Waarom zijn de liedjes op chronologische volgorde? Waarom werkt hij met de nummers 21 en 22? Waarom krijg je bij de EP een UV-lichtje? Wat betekenen de quotes in blacklight? Waarom de handgetekende illustraties? Waarom deze bepaalde lettertypes? Achter elke vraag is een reden en een betekenis.

Via een interactieve manier gaat u toegang krijgen tot de Mood Spectrum game. Via deze game komt u alles te weten wat er achter het kleinste detail schuil gaat van mijn EP "Mood Spectrum". Ik noem Mood Spectrum een experience EP en nieuwe manier en ervaring om mijn muziek en verhaal te ontdekken.

Tracklist Product: 

Interlude Of Mood Spectrum
I Want To Belong Somewhere
All Night
The Not Knowing
Love Wonderland
Show Me Love

Label:

SKU:
9789491980756