Message d'avertissement

La boutique BILBO et notre boutique en ligne sont ouvertes pour vos achats!

!!!! En raison de divers événements dans le secteur de la musique (Brexit, mesures corona, pénurie de matières premières, ...), nous ne sommes actuellement pas en mesure de donner des délais de livraison exacts !!!! Si vous voulez votre commande à temps, commandez les articles en stock!

En raison du Brexit, nous ne sommes pas en mesure de livrer au Royaume-Uni.Attention augmentation des tarifs Bpost:
expédition LP - €8,00 gratuite à partir de €100,00
. expédition du CD - €4,00 gratuit à partir de €50,00
Uniquement pour les envois en Belgique

HET ZESDE METAAL - LIVE 2020 (2LP) (CLEAR VINYL )

27,00 €
Date de sortie: 
29 Octobre 2021
Stock: 
Niet op voorraad

Plus d'articles de cet artiste:

Titre: 
LIVE 2020
Artiste: 
HET ZESDE METAAL

Dan dacht Het Zesde Metaal anderhalve maand geleden eens modern te doen door een live-EP enkel digitaal uit te brengen, stroomden de vragen binnen – honderdduizenden! internet kapot! – of die ook op vinyl uitkwam. Het antwoord: “Nee, dat was niet de bedoeling, want anders hadden we hem zeker op tijd voor kerst laten persen.”
Maar toen begon de band erover na te denken: zou dat niet de ultieme middelvinger zijn? Een live-EP op vinyl. In 2020. Als bewijs dat zelfs een pandemie de groep niet klein heeft gekregen. Of wacht, misschien beter meteen een volledig album? Of nee, een dubbelaar!
“Corona heeft dit jaar zoveel strepen door onze rekening getrokken dat er ver alleen maar strepen in staan”, lacht frontman Wannes Cappelle. “We hebben dit jaar onze zomer moeten cancelen, ons najaar en nu ook al onze theatertournee komend voorjaar. Ons kleinschalig optreden in de Charlatan werd vorige maand eveneens afgeblazen en ons ‘grootste concert van het jaar’ op het evenementplein in Kortrijk ging ook niet door. Op den duur was ik al blij om nog eens onder de douche te kunnen zingen.”
Cappelle en de zijnen waren het jaar nochtans niet slecht begonnen. “Niet slecht? We waren goed begonnen! Wie dus straks deze dubbelaar in huis haalt, koopt daarmee geen kat in een zak. We hebben begin dit jaar een paar straffe concerten gespeeld, en dit is er één van.” Op twee vinylplaten dus. “Als onze fans niet meer naar onze concerten mogen komen,” klinkt Cappelle strijdlustig, “brengen wij onze concerten naar de living van onze fans.”
Het live-album is bovendien gemixt door Jeroen Vereecke, de vaste geluidsman van Het Zesde Metaal. “Ik vind het belangrijk om dat erbij te vertellen,” zegt Cappelle, “want Het Zesde Metaal is meer dan die vijf gasten op het podium. Achter elke band staat een team. En zonder te stoefen: dat van ons is geweldig! Als het even kan, zouden we daar graag ook nog een paar jaar mee verdergaan.”

Tracklist: 

A1. Het Zesde Metaal - A Je Mie Mist (Live 2020)
A2. Het Zesde Metaal - Tid Van Ton (Live 2020)
A3. Het Zesde Metaal - Jen (Live 2020)
A4. Het Zesde Metaal - Levensgevaarlijk Gewond (Live 2020)
B1. Het Zesde Metaal - In Den Begunne (Live 2020)
B2. Het Zesde Metaal - Stempel (Live 2020)
B3. Het Zesde Metaal - Kom Bie Mie (Live 2020)
B4. Het Zesde Metaal - De Onvolledigen (feat. Stefanie Callebaut) (Live 2020)
C1. Het Zesde Metaal - Peis Je Nog Aan Mie (Live 2020)
C2. Het Zesde Metaal - Gie, Den Otto En Ik (Live 2020)
C3. Het Zesde Metaal - Niets Doen Is Geen Optie (Live 2020)
C4. Het Zesde Metaal - Benauwd (Live 2020)
D1. Het Zesde Metaal - Ploegsteert (Live 2020)
D2. Het Zesde Metaal - Ier Bie Oes (Live 2020)
D3. Het Zesde Metaal - Ouder Komen (Live 2020)

Label:

SKU:
5414165122623