De BILBO winkel en onze webshop zijn open voor uw aankopen!

!!!! Door verschillende gebeurtenissen in de muziekindustrie (Brexit, coronamaatregelen, grondstoftekorten, ...) kunnen we momenteel geen exacte levertermijnen geven !!!! Wil je zeker je bestelling op tijd, bestel dan items die voorradig zijn!

Door Brexit kunnen wij momenteel niet meer verzenden naar UK

Opgelet verhoging tarieven Bpost:
verzenden LP - €8,00 gratis vanaf €100,00
verzenden CD - €4,00 gratis vanaf €50,00

Eels - Complete Dreamworks Albums (8LP)

Eels - Complete Dreamworks Albums (8LP)
139,00 €
30 oktober 2015
Niet op voorraad

Meer van deze Artiest:

Complete Dreamworks..

180 Grams Vinyl + Download

Tracklist Product: 

Beautiful Freak
A1 Novocaine For The Soul
A2 Susan's House
A3 Rags To Rags
A4 Beautiful Freak
A5 Not Ready Yet
A6 My Beloved Monster
B1 Flower
B2 Guest List
B3 Mental
B4 Spunky
B5 Your Lucky Day In Hell
B6 Manchild

Electro-shock Blues
A1 Elizabeth On The Bathroom Floor
A2 Going To Your Funeral Part I
A3 Cancer For The Cure
A4 My Descent Into Madness
B1 3 Speed
B2 Hospital Food
B3 Electro-Shock Blues
B4 Efils' God
C1 Going To Your Funeral Part II
C2 Last Stop: This Town
C3 Baby Genius
C4 Climbing To The Moon
D1 Ant Farm
D2 Dead Of Winter
D3 The Medication Is Wearing Off
D4 P.S. You Rock My World

A1 Dog Faced Boy
A2 That's Not Really Funny
A3 Fresh Feeling
A4 Woman Driving, Man Sleeping
A5 Souljacker Part I
A6 Friendly Ghost
B1 Teenage Witch
B2 Bus Stop Boxer
B3 Jungle Telegraph
B4 World Of Shit
B5 Souljacker Part II
B6 What Is This Note?

Daisies Of The Galaxy
A1 Grace Kelly Blues
A2 Packing Blankets
A3 The Sound Of Fear
A4 I Like Birds
A5 Daisies Of The Galaxy
A6 Flyswatter
A7 It's A Motherf#&!@r
B1 Estate Sale
B2 Tiger In My Tank
B3 A Daisy Through Concrete
B4 Jeannie's Diary
B5 Wooden Nickels
B6 Something Is Sacred
B7 Selective Memory
B8 Mr. E's Beautiful Blues

A1 All In A Day's Work
A2 Saturday Morning
A3 The Good Old Days
A4 Love Of The Loveless
A5 Dirty Girl
A6 Agony
B1 Rock Hard Times
B2 Restraining Order Blues
B3 Lone Wolf
B4 Wrong About Bobby
B5 Numbered Days
B6 Fashion Awards
B7 Somebody Loves You

Electro-Shock Blues Show
A1 Cancer For The Cure
A2 Fingertips Part III
A3 Going To Your Funeral Part I
A4 Efil's God
B1 Souljacker Part I
B2 My Beloved Monster
B3 Novocaine For The Soul
C1 Not Ready Yet
C2 Last Stop: This Town
C3 Everything's Gonna Be Cool This Christmas
D1 Flower
D2 Dead Of Winter
D3 Electro-Shock Blues
D4 The Medication Is Wearing Of
D5 Climbing To The Moon