De BILBO winkel en onze webshop zijn open voor uw aankopen!

!!!! Door verschillende gebeurtenissen in de muziekindustrie (Brexit, coronamaatregelen, grondstoftekorten, ...) kunnen we momenteel geen exacte levertermijnen geven !!!! Wil je zeker je bestelling op tijd, bestel dan items die voorradig zijn!

Door Brexit kunnen wij momenteel niet meer verzenden naar UK

Cash, Johnny - Top 40 (2CD)

8,00 €
2 december 2016
In stock

Meer van deze Artiest:

Top 40 (2CD)
Cash, Johnny
Tracklist Product: 

CD 1
1. A Thing Called Love
2. She Used To Love Me a Lot
3. Kate Ft. the Tennessee Three
4. The Chicken In Black
5. Flesh and Blood
6. Wanted Man
7. Man In Black
8. Oney
9. Any Old Wind That Blows
10. Ragged Old Flag
11. The Lady Came From Baltimore
12. Look At Them Beans
13. One Piece At a Time
14. I Would Like To See You Again
15. There Ain't No Good Chain Gang Ft. Waylon Jennings
16. (Ghost) Riders In the Sky
17. The Baron
18. The General Lee
19. Highway Patrolman
20. Johnny 99
21. I Will Dance With You
22. Highwayman
23. Silver Stallion

CD 2
1. A Boy Named Sue (Live)
2. San Quentin (Live)
3. If I Were a Carpenter Ft. June Carter
4. Daddy Sang Bass
5. Blistered
6. Long-Legged Guitar Pickin' Man Ft. June Carter
7. Jackson Ft. June Carter
8. The One On the Right is On the Left
9. The Sons of Katie Elder
10. Orange Blossom Special
11. It Ain't Me Babe Ft. June Carter
12. The Ballad of Ira Hayes
13. Understand Your Man
14. The Matador
15. Ring of Fire
16. Bonanza!
17. Tennessee Flat-Top Box
18. Five Feet High and Rising
19. I Got Stripes
20. Don't Take Your Guns To Town
21. Guess Things Happen That Way
22. Ballad of a Teenage Queen
23. I Walk the Line
24. Big River