De BILBO winkel is gesloten! Onze webshop is open voor online bestellingen! Hou u gezond!

Cash, Johnny - With His Hot and Blue Guitar & Sings the Songs That Made Him Famous (LP)

10,00 €
18 mei 2018
Op voorraad, bestel voor 17u30 en ontvang uw bestelling de volgende werkdag

Meer van deze Artiest:

With His Hot and Blue Guitar & Sings the Songs Tha
Cash, Johnny
Tracklist Product: 

1. The Rock Island Line
2. I Heard That Lonesome Whistle
3. Country Boy
4. If the Good Lord's Willing
5. Cry, Cry, Cry
6. Remember Me
7. So Doggone Lonesome
8. I Was There When It Happened
9. I Walk the Line
10. The Wreck of Old '97
11. Folsom Prison Blues
12. Doin' My Time
13. Ballad of a Teenage Queen
14. There You Go
15. Don't Make Me Go
16. Guess Things Happen That Way
17. Train of Love
18. The Ways of a Woman In Love
19. Next In Line
20. You're the Nearest Thing To Heaven
21. I Can't Help It
22. Home of the Blues
23. Big River
24. Get Rhythm