Walker, Scott - Beginning (The Scott Engel Sessions) (LP)

Walker, Scott - Beginning (The Scott Engel Sessions) (LP)
12,00 €
31 maart 2017
Op voorraad, bestel voor 17u30 en ontvang uw bestelling de volgende werkdag
Walker, Scott

Meer van deze Artiest:

Beginning (The Scott Engel Session
Tracklist Product: 

1. The Livin' End
2. Good For Nothin'
3. I Don't Want To Know
4. Comin' Home
5. All I Do is Dream of You
6. Charlie Bop (Charley Bop)
7. Too Young To Know
8. Sing Boy Sing
9. Take This Love
10. Paper Doll
11. Blue Bell
12. Sunday
13. Wish You Were Here
14. Mr. Jones
15. Anything Will Do
16. Too Young
17. Kathleen
18. I Broke My Own Heart
19. What Do You Say
20. Are These Really Mine
21. Crazy In Love With You
22. The Golden Rule of Love
23. When You See Her
24. Steady As a Rock
25. Forevermore