Message d'état

Le site web de BILBO reste ouvert. On continue à envoyer vos commandes mais il ne sera pas possible de venir retirer votre commande au moins jusqu'au 19iéme avril.

Urbanus - Integraal (22CD)

Onglets principaux

Urbanus - Integraal (22CD)
49,00 €
Date de sortie: 
24 Novembre 2014
Commandé avant 17h30, livré chez vous le lendemain.

Plus d'articles de cet artiste:

Titre: 
Integraal
Artiste: 
Urbanus

Voor het eerst worden alle officiële albums van Urbanus gebundeld in één unieke CD-box.
Naast de “classic albums” en de overbekende legendarische live-opnames bevat deze box ook voorheen nooit gedigitaliseerde LPs als Donders en Bliksems (op CD).
Het “Fantastisch Live!”-album werd in verschillende versies uitgebracht in België en Nederland, op verschillende tijdstippen opgenomen en biedt een interessante kijk op de evolutie van de Urbanus-sketchen. Ook het tribute-album “Urbanus Vobiscum” mocht uiteraard niet ontbreken.
De 16 officiële album-titels worden hier aangevuld met een Curiosa-CD (“Verstootelingskes”) met daarop een aantal eerder onuitgegeven nummers van Anus (de eerste groep van Urbanus), speciale onuitgegeven versies van bekende nummers, singles die niet op een album stonden en vergeten B-kantjes. Als kers op de taart bevat de box een splinternieuwe live-CD van Urbanus en de Fanfaar, opgenomen in de zomer van 2014.

SKU:
0602547020888