Ribot, Marc - Songs of Resistance (1942-2018) (2LP)

Ribot, Marc - Songs of Resistance (1942-2018) (2LP)
25,50 €
14 september 2018
Op voorraad, bestel voor 17u30 en ontvang uw bestelling de volgende werkdag
Ribot, Marc

Meer van deze Artiest:

Songs of Resistance (1942-2018) (2LP)
Tracklist Product: 

1. We Are Soldiers in the Army (feat. Fay Victor)
2. Bella Ciao (Goodbye Beautiful) (feat. Tom Waits)
3. Srinivas (feat. Steve Earle & Tift Merritt)
4. How To Walk In Freedom (feat. Sam Amidon & Fay Victor)
5. Rata de dos Patas (feat. Ohene Cornelius)
6. The Militant Ecologist (based on Fischia II Vento) (feat. Meshell Ndegeocello)
7. The Big Fool (feat. Marc Ribot)
8. Ain’t Gonna Let Them Turn Us Round (feat. Steve Earle & Tift Merritt)
9. John Brown (feat. Fay Victor)
10. Knock That Statue Down (feat. Marc Ribot & Syd Straw)
11. We’ll Never Turn Back (feat. Justin Vivian Bond & Domenica Fossati)