De BILBO webshop blijft open, verzendingen blijven doorgaan. Een order oppikken in de winkel is opnieuw mogelijk vanaf 11 mei!

Withers, Bill - Top 40 (2CD)

8,00 €
29 januari 2017
Op voorraad, bestel voor 17u30 en ontvang uw bestelling de volgende werkdag

Meer van deze Artiest:

Top 40
Withers, Bill
Tracklist Product: 

CD 1
1. Lovely Day
2. Just the Two of Us (Ft. Grover Washington Jr.)
3. Watching You Watching Me
4. In the Name of Love (Ft. Ralph Macdonald)
5. All Because of You
6. U.S.A.
7. Close To Me
8. I Want To Spend the Night
9. Let Me Be the One You Need
10. Tender Things
11. I'll Be With You
12. Don't It Make It Better
13. Memories Are That Way
14. Oh Yeah!
15. Something That Turns You On
16. We Could Be Sweet Lovers
17. Ain't No Sunshine (the Total Eclipse Mix)
18. Lovely Day (7"" Sunshine Mix)

CD 2
1. Ain't No Sunshine
2. Lean On Me
3. Grandma's Hands
4. Use Me
5. Harlem
6. Better Off Dead
7. Hope She'll Be Happier
8. Kissing My Love
9. Let Me In Your Life
10. Who is He (and What is He To You?)
11. Heartbreak Road
12. Make a Smile For Me
13. The Same Love That Made Me Laugh
14. You
15. Don't You Want To Stay?
16. The Best You Can
17. Hello Like Before
18. I Wish You Well
19. Friend of Mine (Live)
20. I Can't Write Left Handed (Live)
21. Let Us Love (Live)"