Maximo Park - Risk To Exist (Deluxe Edition) (2CD)

Maximo Park - Risk To Exist  (Deluxe Edition) (2CD)
21,50 €
21 april 2017
Niet op voorraad, gemiddeld een week levertijd

Meer van deze Artiest:

Risk To Exist (Deluxe Edition) (2CD)
Maximo Park
Tracklist Product: 

CD 1
1. What Did We Do To You To Deserve This?
2. Get High (No, I Don't)
3. What Equals Love?
4. Risk To Exist
5. I'll Be Around
6. Work and Then Wait
7. The Hero
8. A Reason I Am Here
9. Make What You Can
10. Respond To the Feeling
11. Alchemy

CD 2
1. Sharp Tongue (Bonus Track)
2. A Brief Dream (Bonus Track)
3. All Been Done Before (Bonus Track)
4. Work and Then Wait (Acoustic Version)
5. Risk To Exist (Acoustic Version)
6. Get High (No, I Don't) (Acoustic Version)
7. I'll Be Around (Piano Version)