In december is de BILBO-winkel open op zondag! Op 8 december van 13u tot 18u, op 15 en 22 december van 11u tot 18u.

Gaye, Marvin - Collected (2LP)

Gaye, Marvin - Collected (2LP)
26,00 €
27 april 2017
Niet op voorraad, gemiddeld een week levertijd
Gaye, Marvin
Collected (2LP)

Meer van deze Artiest:

Tracklist Product: 

LP 1
1. (I'm Afraid) the Masquerade is Over
2. Let Your Conscience Be Your Guide
3. Hitch Hike
4. Pride and Joy
5. Can I Get a Witness
6. Once Upon a Time (Ft Mary Wells)
7. Stubborn Kind of Fellow
8. How Sweet It is (To Be Loved By You)
9. It Takes Two (With Kim Weston)
10. I'll Be Doggone
11. Ain't That Peculiar
12. Ain't No Mountain High Enough (Ft Tammi Terrell)
13. I Heard It Through the Grapevine
14. Ain't Nothing Like the Real Thing (Ft Tammi Terrell)
15. You're All I Need To Get By (Ft Tammi Terrell)
16. Too Busy Thinking About My Baby

LP 2
1. What's Going On
2. Mercy Mercy Me (the Ecology)
3. Inner City Blues (Make Me Wanna Holler)
4. Trouble Man
5. Let's Get It On
6. You Are Everything (Ft Diana Ross)
7. Distant Lover
8. I Want You
9. Got To Give It Up
10. Heavy Love Affair
11. Sexual Healing
12. Sanctified Lady