Franti, Michael & Spearhead - Soulrocker (LP)

Franti, Michael & Spearhead - Soulrocker (LP)
39,50 €
15 juli 2016
Op voorraad, bestel voor 17u30 en ontvang uw bestelling de volgende werkdag
Franti, Michael & Spearhead

Meer van deze Artiest:

Soulrocker (LP)
Tracklist Product: 

1. Crazy For You
2. My Lord
3. Get Myself To Saturday
4. Summertime Is In Our Hands
5. We Are All Earthlings
6. Still Standing
7. Good To Be Alive Today

1. My Favorite Wine Is Tequila
2. Once A Day
3. We Do This Every Day
4. I Got Love For Ya
5. Do You Feel The Way That I Do?
6. Love Will Find A Way