De BILBO webshop blijft open, verzendingen blijven doorgaan. Een order oppikken in de winkel is opnieuw mogelijk vanaf 11 mei!

Franklin, Aretha - Atlantic Singles Collection 1967-1970 (2CD)

Franklin, Aretha - Atlantic Singles Collection 1967-1970 (2CD)
14,00 €
28 september 2018
Op voorraad, bestel voor 17u30 en ontvang uw bestelling de volgende werkdag

Meer van deze Artiest:

Atlantic Singles Collection 1967-1970 (2CD)
Franklin, Aretha
Tracklist Product: 

CD 1
1. I Never Loved a Man (the Way I Love You)
2. Do Right Woman, Do Right Man
3. Respect
4. Dr. Feelgood
5. Baby I Love You
6. Going Down Slow
7. A Natural Woman (You Make Me Feel Like)
8. Baby, Baby, Baby
9. Chain of Fools
10. Prove It
11. (Sweet, Sweet Baby) Since You've Been Gone
12. Ain't No Way
13. Think
14. You Send Me
15. The House That Jack Built
16. I Say a Little Prayer
17. See Saw
18. My Song

CD 2
1. The Weight
2. Tracks of My Tears
3. I Can't See Myself Leaving You
4. Gentle On My Mind
5. Share Your Love With Me
6. Pledging My Love / the Clock
7. Eleanor Rigby
8. It Ain't Fair
9. Call Me
10. Son of a Preacher Man
11. Spirit In the Dark - With the Dixie Flyers
12. The Thrill is Gone - With the Dixie Flyers
13. Don't Play That Song - With the Dixie Flyers
14. Let It Be - With the Dixie Flyers
15. Border Song (Holy Moses)
16. You and Me - With the Dixie Flyers