De BILBO winkel en webshop zijn open!

Crowded House - Time On Earth (Deluxe) (2CD)

Crowded House - Time On Earth (Deluxe) (2CD)
27,00 €
4 november 2016
Niet op voorraad, gemiddeld een week levertijd

Meer van deze Artiest:

Time On Earth (Deluxe) (2CD)
Crowded House
Tracklist Product: 

CD 1
1. Nobody Wants To
2. Don't Stop Now
3. She Called Up
4. Say That Again
5. Pour Le Monde
6. Even a Child
7. Heaven That I'm Making
8. A Sigh
9. Silent House
10. English Trees
11. Walked Her Way Down
12. Transit Lounge
13. You Are the One To Make Me Cry
14. People Are Like Suns

CD 2
1. She Called Up (Home Demo)
2. A Sigh (Home Demo)
3. Here's a Note (Studio Demo)
4. Purple Light (Studio Demo)
5. So Dramatic
6. Stare Me Out (Alternative Version)
7. Distance Across (Studio Demo)
8. Lost Island
9. Stare Me Out
10. Bound To Rescue (Home Demo)
11. Don't Stop Now (Home Demo)
12. Won't Be Silent (Home Demo)
13. People Are Like Suns (Piano Version)