Charles, Ray - What'd I Say (Pink Vinyl) (LP)

Charles, Ray - What'd I Say (Pink Vinyl) (LP)
19,50 €
11 mei 2018
Op voorraad, bestel voor 17u30 en ontvang uw bestelling de volgende werkdag

Meer van deze Artiest:

What'd I Say (Pink Vinyl) (LP)
Charles, Ray
Tracklist Product: 

1. D I Say
2. Hit the Road Jack
3. I Got a Woman
4. Leave My Woman Alone
5. Let the Good Times Roll
6. Unchain My Heart
7. It Had To Be You
8. Georgia On My Mind
9. Mess Around
10. Night Time is the Right Time
11. Hallelujah, I Love Her So
12. It Should Have Been Me
13. Hide Nor Hair
14. Don't Let the Sun Catch You Cryin'