Cash, Johnny - Sun Singles (Picture Disc) (LP)

Cash, Johnny - Sun Singles (Picture Disc) (LP)
16,00 €
28 september 2018
Niet op voorraad, gemiddeld een week levertijd

Meer van deze Artiest:

Sun Singles (Picture Disc) (LP)
Cash, Johnny
Tracklist Product: 

1. Hey Porter
2. Cry Cry Cry
3. So Doggone Lonesome
4. Folsom Prison Blues
5. Get Rhythm
6. I Walk the Line
7. Train of Love
8. There You Go
9. Next In Line
10. Don't Make Me Go
11. Home of the Blues
12. Give My Love To Rose
13. Ballad of a Teenage Queen
14. Big River
15. Guess Things Happen That Way
16. Come In Stranger